• Aktuality

Aktuality

20. října 2020

Tisková zpráva

Reakce na výzvu prof. Tomáše Halíka


Na základě zkušeností z první vlny pandemie jsme přesvědčeni, že studenti, absolventi i zaměstnanci naší fakulty svému nejbližšímu okolí i dalším potřebným aktivně a nezištně pomáhají. Spoléháme se v tom na jejich vlastní úsudek a morální zásady, které jsou jim vlastní jako členům občanské společnosti či příslušníkům křesťanského společenství. K pomoci bližním byli povzbuzeni již na jaře a tato děkanova slova stále platí.


Výuku svých předmětů nyní v rámci platných nařízení řídí samotní pedagogové, kteří byli vyzváni, aby byla distanční výuka natolik flexibilní, že se studenti budou moci vyrovnat s jakoukoli svou současnou situací – nemocí, karanténou, péčí o druhé, nedostatečným technickým vybavením, neudržitelným časovým rozvrhem apod.


K dnešnímu dni 20. října neplánujeme žádné další omezení výuky.



Katolická teologická fakulta je jednou ze 17 fakult Univerzity Karlovy. V prezenční formě nabízí výuku v oborech Katolická teologie, Dějiny křesťanského umění a Dějiny evropské kultury, v dálkové formě pak obory Teologické nauky a Aplikovaná etika. Sídlí v pražských Dejvicích.


Za správnost:

PhDr. Ing. Marie Vymazalová, Ph.D.

Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy

Thákurova 3

Praha 6

tel.: 737 272 228

mail: pr@ktf.cuni.cz




Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy

Thákurova 3, Praha 6, 160 00

IČO: 00216208 DIČ: CZ00216208

číslo účtu: 32034061/0100

Identifikátor datové schránky: piyj9b4


Další kontakty



Jak k nám