• Aktuality

Aktuality

24. července 2023

Minulý a předminulý týden se naše fakulta zapojila do pomoci s organizací přijímacích zkoušek na ukrajinské vysoké školy pro ukrajinské studenty, kteří dočasně pobývají na našem území.

Připravili jsme počítačové místnosti, kde studenti z Ukrajiny skládali své zkoušky a zajistili hladký průběh celé akce. KTF UK poskytla prostor pro přibližně 300 ukrajinských studentů, což odpovídá celé čtvrtině všech ukrajinských studentů, kteří skládali zkoušky na území ČR. Do akce se zapojili zaměstnankyně a zaměstnanci fakulty, ale i naše studentky z Ukrajiny a Ruska, které mimo jiné pomáhaly s tlumočením. Všem moc děkujeme!

Děkujeme i organizátorům z ukrajinské strany za milý dopis. Rádi jsme pomohli.



Минулого та передминулого тижня наш факультет долучився до допомоги з організацією вступних іспитів на українські виші для українських студентів, які тимчасово перебувають на нашій території. Ми підготували комп'ютерні кабінети, де студенти з України складали свої іспити, і забезпечили гладкий перебіг всієї події. КТФ УК надала простір для приблизно 300 українських студентів, що відповідає чверті всіх українських студентів, які складали іспити на території Чеської Республіки.

До акції долучилися працівниці та працівники факультету, а також наші студентки з України та Росії, які, серед іншого, допомагали з перекладом. Дякуємо всім величезне!

Також дякуємо організаторам з українського боку за милі листи. Ми з радістю допомогли.

Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy

Thákurova 3, Praha 6, 160 00

IČO: 00216208 DIČ: CZ00216208

číslo účtu: 32034061/0100

Identifikátor datové schránky: piyj9b4


Další kontakty



Jak k nám