• Aktuality

Aktuality

20. května 2020

Dotazník – potřeby vědecké komunity v oblasti open access na UK 

Centrum pro podporu open science si klade za cíl strategicky rozvíjet agendu publikačního modelu otevřeného přístupu (ang. open access, OA) a tím přiblížit Univerzitu Karlovu dobré praxi významných světových univerzit. Aby aktivity Centra odrážely skutečné potřeby našich vědců, byl připraven dotazník potřeb vědecké komunity v oblasti open access na UK. Jeho účelem je nejen posbírat zpětnou vazbu a popsat publikační chování autorů, ale také zjistit, jaké oblasti agendy open access jsou pro ně klíčové.  


Vyplněním tohoto dotazníku přispějete k rozvoji a implementaci nástrojů podpory otevřeného přístupu k vědeckým informacím (ang. open access, OA) na Univerzitě Karlově. 


Dotazník


Data získaná z dotazníku budou využita pro interní analýzu aktuální situace v oblasti open access na UK a pomohou přiblížit činnosti Centra pro podporu open science opravdovým potřebám vědců Univerzity Karlovy. Dotazník je anonymní a získané údaje nebudou spojeny s konkrétní osobou.  

Bližší informace o otevřeném přístupu naleznete na stránkách Centra pro podporu open science. Dotazy, podněty a připomínky jsou vítány na openaccess@cuni.cz.  



Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy

Thákurova 3, Praha 6, 160 00

IČO: 00216208 DIČ: CZ00216208

číslo účtu: 32034061/0100

Identifikátor datové schránky: piyj9b4


Další kontakty



Jak k nám