• Aktuality

Aktuality

11. ledna 2021

Limitovaná série – O zkouškovém kafe stylově (3. kvíz)

Další týden a zároveň i další kvíz. Již třetí!

Tento týden máte poslendí šanci získat naše hrnečky! Čeká jich na Vás posledních deset. Vyplňte kvíz a zařaďte se do soutěže.


Nový kvíz můžete vyplnit zde



Zajímají Vás správné odpovědi předchozího kvízu?

Výsledky můžete najít zde .

Výsledky druhého kvízu zde.





Více info:

Připravili jsme pro Vás ještě jeden dárek k třicátému výročí KTF – limitovanou sérii 30 repasovaných hrnečků s originální malbou od tvůrčího dua Holky z porculánu. Protože staré je krásné a naše hrnečky jsou ještě krásnější.



Řekly Holky z porculánu:

„Už je starý, máme ho od tety, a navíc má ještě odštíplý kousek horního okraje.

Vyhoď ho. Koupíme nové, jako má sousedka, a budou všechny stejné.“


My v projektu Holka z porculánu to ale vidíme jinak. Věříme, že nádobí má být osobní a že právě ten váš jeden, jediný a jedinečný hrneček na ranní kávu je nositelem vašeho společného příběhu. Proto kupujeme staré a nechtěné hrnky, talíře a další nádobí, kterému pomocí námětů z říše rostlin dáváme nový život a hledáme pro ně domov, kde budou moct začít znova.

Když jsme dostaly příležitost vytvořit dárkové předměty k 30. výročí reinkorporace KTF zpět k UK, zamyslely jsme se. Naší hlavní myšlenkou bylo spojit vše, co KTF obnáší, v jednom předmětu. Náměty na kolekci 30 hrnků nejsou zvoleny náhodně – jedná se o květiny a rostliny s mariánským či jiným významem z biblické ikonografie, které symbolizují na fakultě vyučovanou teologii a dějiny umění. Některé z rostlin můžete najít ve vnitrobloku fakulty, což je pro nás symbolem samotného prostoru KTF. Hrnečky nejsou všechny stejné a nejsou perfektní. Ale pokud si vás nějaký získá, věříme, že se stane součástí vašeho životního příběhu, stejně jako byla a je KTF součástí příběhu naše.


Vaše

Magdalena a Nina


Jak hrneček získat?

V lednu, vždy v pondělí v 12.00 uveřejníme na našem webu a FB kvíz.

Kvíz poběží do soboty následujícího týdne. Každý týden vyhraje hrneček 10 lidí, kteří odpověděli správně na nejvyšší počet otázek.

V případě že bude několik lidí se stejným počtem odpovědí → výherce náhodně vylosujeme.

30 hrníčků – 3 pondělí – 30 výherců – tedy 4.1, 11.1., 18.1.2021





Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy

Thákurova 3, Praha 6, 160 00

IČO: 00216208 DIČ: CZ00216208

číslo účtu: 32034061/0100

Identifikátor datové schránky: piyj9b4


Další kontakty



Jak k nám