• Aktuality

Aktuality

7. února 2020

Nový web pro uchazeče

V tomto týdnu jsme spustili nové informační stránky pro zájemce o studium na naší fakultě. A stavělo se skutečně od základů. Díky tomu vznikly nové propagační fotky z ruky fotografa Vu Minh Hieu. Velké díky patří všem studentům i pedagogům, kteří „bez mrknutí oka“ souhlasili s pořízením fotografií a zachycením našeho skutečného života během výuky v učebnách.


Druhým stavebním prvkem webu jsou texty představující jednotlivé obory, ve kterých naši pedagogové svěží formou přiblížili podstatu každého jednoho studia – Benedikt Mohelník Teologii a Teologické nauky, Petr Štica Aplikovanou etiku, Petr Kubín Dějiny evropské kultury a Marie Opatrná Dějiny křesťanského umění.


Nad vším dohlíželo zkušené, ale zároveň stále mladistvé oko firmy Mangoweb, která připravila celý designe a strukturu webu.


Poslední článkem dlouhého řetězce bylo několik bedlivých ok, která prozkoumala všechny funkcionality webu a zhodnotila, zda informace zde poskytnuté odpovídají tomu, na co se uchazeči skutečně ptají. Studijní oddělení, děkujeme!


Prohlédněte si nový web a neváhejte říct někomu ve svém okolí „ studujktf.cz i Ty“.


Autor: Marie Opatrná


Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy

Thákurova 3, Praha 6, 160 00

IČO: 00216208 DIČ: CZ00216208

číslo účtu: 32034061/0100

Identifikátor datové schránky: piyj9b4


Další kontakty



Jak k nám